REFERENT LLIURE: L'essència dels animals

En aquest últim referent he decidit escollir a un fotògraf que m'agrada molt que és diu Luis Manuel Iglesias. Ell és autodidacta i fa fotos d'animals a la natura. Sobretot fotografia insectes i utilitza la macrofotografia. He escollit a aquest fotògraf perquè les seves fotos em criden molt l'atenció ja que es veuen els animals de molt a prop i normalment no tenim aquesta possibilitat de veure'ls així, a més a mi m'encanten els animals i la natura. Aquestes són algunes de les seves fotos:



Inspirant-me en les seves fotos he fet jo aquestes:
                                           

                                             

                       

    


El tema sobre el que vull parlar són els animals, la seva bellessa i els sentiments que evoquen a l'espectador. En aquestes fotos evoquen sentiments com serenitat (el colom a la segona foto), tendresa (els gats), fragilitat, alegria...

He realitzat primer fotografies a coloms del carrer. He fet servir un angle rasant en la primera per estar a la mateixa alçada que els coloms i així sentir que són més a prop. En les dues fotos he desnefocat el fons per fixar-nos només en aquests. En la segona he fet un pla detall d'una papallona. En les últimes 4 he fet fotos dels meus gats. He fet servir en la majoria angles rasants. Una d'elles la he fet amb angle picat i a blanc i negre. Ho he fet per expressar més fragilititat, vulnerabilitat al gat perquè amb aquest angle fem el personatge semblar més petit i indefens i això ho he intensificat posant un filtre a blanc i negre. 

Seguint aquest referent he après que s'ha de tenir paciència per fer fotos d'animals ja que es mouen o si vols captar just un moment precís és molt complicat i has de dedicar-hi temps i fer moltes fotos fins que surt la bona. 

Comentaris

Entrades populars