PROJECTE PRIMER TRIMESTRE

 1r dia 7/10

Ve la Silvia Itúrria, professora d'art de la URV. Ens va explicar de què tracta el nostre projecte del primer trimestre. També ens va dir que és un autoretrat, un retrat i un selfie i la diferència que hi ha entre aquests. Després de comentar entre tots vam arribar a la conclusió que la diferència és la finalitat que expressa la imatge. Ens va parla de Richard Avedon, sobre qui va ser, la seva obra In the American West  i el tipus de fotògrafia que feia i que les caracteritzava. Ens va manar un exercici de fer en parelles 3 retras imitant l'estil de Richard Avedon.

2n dia 15/10

Comencem la nostra tasca. Sortim al pati i en grups de 3 o parelles ens hem de fer 3 retrats a l'estil de Richard Avedon. Les condicions han de ser o plans americans, mitjans curts o mitjans llargs, a més d'estar en blanc i negre. El primer ha de ser més seriòs i mirant a càmera, el segon més espontani i per últim un amb un objecte que ens defineixi. Vaig aprendre a que cal fer moltes fotos fins que aconseguim aquella que volem. I que cal portar roba negra o obscura perquè resalti amb el fons blanc.

3r dia 21/10

Ve la Silvia, ens exposa i comentem els retrats que vam fer dels nostres companys. Ens va preguntar si haviem pujat les fotos a les xarxes, si ens agradava o no i el perquè. Ens va parlar de l'Elina Brotherus, i ens va ensenyar les seves obres. És una fotògrafa que fa retrats. Vaig aprendre que un retrat te'l pot fer una altra persona mentre que tu li diguis a la persona com el vols. Aquesta fotògrafa es feia fotos en plans generals, horizontals, la figura es veia sencera i importa el paisatge/localització. Ens va dir que hem de tenir en compte la il·luminació i també els colors que portem per contrastar. Ens va explicar el nostre segon exercici, fer-nos un retrat tenint en compte tot el que he dit, localització, llum, colors etc.

Comentaris

Entrades populars